Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 10.11.2020. Viimeisin muutos pp.kk.vvvv.

1. Rekisterinpitäjä

Veneverkkokauppa.net
Rosendal läntinen 2
Kemiönsaari
25860 BJÖRKBODA

info@veneverkkokauppa.net
www.veneverkkokauppa.net
2488379-2


2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Julian Ruiz, 040 595 6794, jr@veneverkkokauppa.fi

3. Rekisterin nimi

Veneverkkokauppa.net verkkokaupan asiakas- ja käyttäjärekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
- rekisterinpitäjän oikeutettu etu, eli asiakassuhde.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tilausten toimittaminen asiakkaalle, yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista tuotteista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Asiakkuussopimuksen tuottamiseen liittyvät asiakkuuden perustiedot tuhotaan viimeistään kolme kuukautta asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Suostumuksen perusteella käsitelvät viestintätiedot säilytetään, kunnes asiakas peruu suostumuksensa. Kirjanpitoaineistoja säilötään kirjanpitolain mukaisesti kuusi vuotta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksista sekä www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Verkkokaupan tiedot säilytetään MyCashflown ylläpitämillä palvelimilla.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.05.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Veneverkkokauppa.net

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Tuotteet toimitetaan tilaushetkellä voimassa olleella hinnalla. Jos tuotteen hinnassa on inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutunut virhe, Veneverkkokauppa pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa Veneverkkokaupan asiakaspalvelu aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi. 

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail Oyj, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n (Paytrail Oyj, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Veneverkkokauppa.net yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Veneverkkokauppa.net
Rosendal läntinen 2
Kemiönsaari
25860 BJÖRKBODA

info@veneverkkokauppa.net
www.veneverkkokauppa.net
2488379-2

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Veneverkkokauppa pidättää oikeuden vaihtaa toimitustapaa jos tuotteen toimitus ei onnistu asiakkaan valitsemalla toimitustavalla esimerkiksi painorajoitusten vuoksi. Asiakaspalvelu on yhteydessä asiakkaaseen jos toimitustapa vaihdetaan.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään pääsääntöisesti 3 päivän sisällä (poislukien viikonloput ja pyhäpäivät). Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Veneverkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta joka vaikuttaa Veneverkkokaupan toimintaa vaikeuttavasti tai estävästi.

Palautusehdot

Tilauksen peruuttaminen ja tavaran palauttaminen

Yritysasiakkaiden ja Veneverkkokaupa:n välisessä kaupassa sovelletaan Suomen kauppalakia. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossa, pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen ja pakkauksen on oltava myynti kelpoinen.
Palautuksesta on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelun kanssa (info@veneverkkokuappa.net). Asiakas vastaa palautuksesta koituvista kustannuksista. Palautus on tapahduttava aina jakopakettina joko Matkahuollon tai Postin kautta Veneverkkokaupan osoitteeseen.

Perämoottoreiden ja Torqeedon palautuksissa pidätämme käsittelukulun (jokainen tilattu kone tarkastetaan, testataan ja pakataan uudelleen ennen lähetystä)
Koneiden sähköosilla (puolat, anturit, johdot) sekä potkureilla ei ole palautusoikeutta paketin avaamisen jälkeen. Vain avaamattomat paketit hyvitetään.

Tilauksen voi peruttaa veloituksetta jos tilattuja tuotteita ei ole viellä annettu kuljetusyhtiön toimitettavaksi

Palautukset

Tuotteiden palautuksissa palautamme saamamme suoritukset, vähennettynä alkuperäiset toimituskustannukset, kun olemme vastaanottaneet palaututetut tuotteet ja tarkastaneet niiden kunnon.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua palutusilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viipymättä mutta viimeistään (7) seitsämän päivän kuluessa kirjallisesti asiakaspalveluun info@veneverkkokauppa.fi. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Tuotteiden takuut

Kaikissa verkkokaupassa myydyissä tuotteissa on normaali valmistajan myöntämä takuu. Varaosissa 6kk (takuu ei kata virheellistä käyttöä tai asennusta), veneet 5 vuotta, polttomoottorit 2 vuotta tehdastakuu + 3 vuotta jos täyttää takuu ehdot (takuuehdot vaatii vuosittaisen huollon valtuutetussa huoltopisteessä uudesta saakka), sähkömoottorit 2 vuotta. Jos tuotteessa ilmenee takuuaikana vikaa tulee se toimittaa lähimpään huoltopisteeseen (ei koske varaosia). Viallisissa osissa tulee olla yhteydessä Veneverkkokaupan asiakaspalveluun info@veneverkkokauppa.fi.

Edellä olevat takuuajat koskevat vain yksityiskäyttöä. Yrityksille on lyhyemmät takuuajat, niistä lisätietoa saa asiakaspalvelusta.